Januárban kezdett értékesítőnk mutatkozik most be. Elmeséli azt, amire sokan kíváncsiak vagyunk, hogy miért éppen ingatlan értékesítőként kezdett el dolgozni? 

Guti GáborGuti Gábor – Gogol utca

Korábban már dolgoztam két évet ingatlan tanácsadóként Kecskeméten. Nagyon szerettem a vidéki kis városban is dolgozni, de az élet Budapestre sodort. Úgy gondoltam, ha ott sikeres voltam, miért ne menne itt a fővárosban is. Így nem is gondolkoztam más munkalehetőségen, belevágtam az ingatlanozásba, immár 2 hónapja. Egy hihetetlenül jó lendületes csapat fogadott, ami még nagyobb erőt adott az ismeretlen közegbe való, sikeres munkához. Ha egy mondatban kellene összefoglalnom, hogy kiknek ajánlanám ezt a munkát: azoknak, akik szeretnek emberekkel dolgozni, segíteni nekik talán a legfontosabb dologban az életben, az Otthon megvásárlásában.

 

Az értékesítők napi szintű munkáját támogatják pénzügyi szakértő kollégáink. Itt is bővült csapatunk, januártól új kollégát köszönthetünk, ismerjétek meg őt is:


Böszörményi BarbiBöszörményi Barbara – Bécsi út

Nos.. a pénzügyi világ mindig is vonzott, ilyen irányban tanultam tovább, hitelintézeti közgazdász a végzettségem (mellette vagyok még irodavezető, jogi asszisztens, ingatlan közvetítő :P). A legelső munkahelyem is bankszférában volt, hiteles behajtó voltam a Raiffeisennél, majd front office-on dolgoztam ugyanott. Ott találkoztam először független hitelközvetítőkkel és megtetszett ez a szakma, így nem sokkal később, pontosan 2006 óta tevékenykedem független pénzügyi szakértőként. Körültekintően járok el minden egyes ügyletnél, a válság berobbanásának időszakán kívül nem volt elutasított ügyletem. Szeretek csapatban dolgozni, ezért választottam a DH-t továbbá fontos számomra a folyamatos szakmai fejlődés is. Élvezem a függetlenséget, hogy objektív rálátást adhatok ügyfeleimnek a piacra és hogy közösen formáljuk az ajánlatokat saját céljaiknak, lehetőségeiknek megfelelően.

Te is szívesen kipróbálnád magad egy új területen? 

Jelentkezem!

 

További információ rólunk:

Rólunk

A hozzászólások le lettek tiltva.