Szerezz reális és átfogó tájékoztatást arról, hogy hogyan válhatsz te is haszonélvezőjévé a jelenlegi ingatlan piacnak! 

Az ingatlan piac az, amiről mindenkinek van némi ismerete, fogalma. De vajon valós képünk van a piacról, vagy csak homályos látomásaink?

Átlagosan egy magyar ember 2,5-szer vásárol ingatlant az élete során. Ilyenkor találkozunk mélyebben a piaccal, ilyenkor járunk utána az aktuális áraknak, ilyenkor szerzünk benyomást az ingatlan értékesítők munkájáról….. Mivel ezt a 2-3 ingatlan vásárlást jobb esetben 5-10 év elteltével tesszük meg, így friss információval csak hosszasabb kutatás után rendelkezhetünk. Persze manapság az internet világában már nincs olyan nehéz dolgunk, hiszen számos portálon elérhetőek napi szinten olyan cikkek, amik segíthetnek bennünket az információ megszerzésében. Az mondjuk más kérdés, hogy ezek az információk milyen oldalról közelítik meg az ingatlan piacot, hiszen nem mindegy, hogy saját célra vagy befektetésre vásárolunk ingatlant.

Akármilyen jellegű vásárlásról is beszélünk, egy biztos: Mindannyian a legolcsóbban a legjobbat szeretnénk megvenni! Na de hogyan is lehetséges ez? Hogyan lehetek részese egy olyan fórumnak ahol valódi naprakész információkat kapok?

Legyél eladó akár vevő, álláskereső vagy csak érdeklődő, tudj meg többet az ingatlanpiac mai helyzetéről!  Számos hasznos tippre térünk ki nyílt napunkon, 2017. március 9-én 16 órakor, melyre most te is jelentkezhetsz!

Érdeklődöm

 

A hozzászólások le lettek tiltva.