Több mint egyhektáros, gyönyörű telken, 49 db apartmanból álló társasházi ingatlan épül. A beruházó nagyon fontosnak tartja, hogy ebben a rohanó világban legyen egy csendes hely, ahol valóban fel lehet töltődni, ahová öröm hazatérni, és ahonnan reggelente jókedvűen, energikusan tudunk iskolába, munkába indulni. A víz, a természet ilyen fokú közelsége biztosítja ezt a lakók számára. Aki itt él, szerencsésnek mondhatja magát.

Az apartmanok két épületben helyezkednek el, 25 db illetve 24 db apartman kerül kialakításra, rendkívül változatos méretben. Legkisebb otthonunk 50 m2, a legnagyobb pedig a 122 m2–es dunai panorámás, hatalmas terasszal rendelkező penthouse apartmanjaink. Egymás mellett lévő apartmanok összenyitásával, ennél lényegesen nagyobb méretű apartmanok is kialakíthatók. Mindegyik apartmanunkat jellemzi a jól átgondolt, remek alaprajz, így apartmanjaink funkcionálisan nagyon jól használhatóak. A garázst és a lakószinteket lift köti össze.

A park különlegességét adja, hogy az itt lakók több mint 8000 négyzetméter, buján parkosított kertben élhetnek.Különös gondot fordítanak a parkosításra, melyet szakértő kerttervező alakít ki. Maga a teljes terület nagyobb, mint 11000 m2. A földszinti apartmanok tulajdonosai rendkívül nagyméretű kertben élvezhetik a természetet. Ők 50–200 m2 közötti kizárólagos használatú kerttel rendelkeznek.

A természet hangjai, a vízcsobogás, a madárcsicsergés ellazítja az elmét, a hét minden napján valódi kikapcsolódást élhetünk meg. Kedvünkre sportolhatunk, akár a lakópark saját kültéri edzőpályáján, akár a közelben lévő edzőtermekben vagy jógastúdiókban. Természetesen a sétányon kocoghatunk vagy futhatunk is, hiszen mindez helyben van.

Az ingatlanok tervezett átadása 2017. decembere, így azok értékesítése már megkezdődött.

Az ingatlanok értékesítője:

Balogh Ibolya

Duna House Örökös tag értékesítő

+36-(30) 529 9507

balogh.ibolya@dh.hu

 

További cikkek:

41 négyzetméteres rusztikus stílusú belvárosi lakás

A hozzászólások le lettek tiltva.