Az elmúlt három évben az ingatlanpiaci körülmények sokat javultak és egy tartós piaci fellendülés vette kezdetét, aminek még közel sincs vége. Ez érzékelhető a budapesti lakótelepek drágulásán is. Nem egy telep esetében megkétszereződtek az átlagárak a 2013-as szinthez képest – olvasható az FHB Lakásárindexének elemzésében.

A nagy, budapesti lakótelepek közül a legnagyobb mértékű drágulás az alábbiaknál figyelhető meg:

 • Kelenföldi
 • Újpalotai
 • Fehérvári úti
 • József Attila
 • Kőbánya-Újhegyi
 • Havanna-lakótelep

Jelenleg a legdrágábbnak a Lágymányosi lakótelep számít, ott már több mint 460 ezer forintot kell fizetni egy négyzetméter területért, a második helyen pedig a Vizafogó ingatlanai állnak, melyek csaknem 450 ezer forintos átlagáron kelnek el.

A lakótelepek lakásai a XI., XIII. és a III. kerületben a legdrágábbak. A legolcsóbbak pedig a külső városrészekben találhatók: XXI., XX,. XIX. és a XVIII. kerületekben. A válságot leginkább a lakótelepi lakások sínylették meg, mivel ezeknél az ingatlanoknál volt a legnagyobb értékvesztés. A válság után azonban szárnyalni kezdett a piac, mivel a téglalakásokhoz képest, viszonylag olcsón bele lehetett vágni a lakásvásárlásba.

 

Ebből a cikkből is kitűnik, hogy az ingatlanpiaci kilátások nagyon pozitívak. Amennyiben szeretnéd kiaknázni a benne rejlő lehetőségeket, gyere és csatlakozz csapatunkhoz! Várjuk fényképes önéletrajzodat a hr.golden.benemma@dh.hu címre. 

 

Forrás: realista.hu

2 119 hozzászólás van itt: “Dráguló lakótelepi lakások

 1. You should take part in a contest for one of the most useful sites on the internet.
  I’m going to recommend this web site!

 2. I can’t give ample devotion in requital for azithromycintok.com. They are always acquiescent to commission with me to perceive solutions to problems. They duly vanish into thin air on and beyond.

 3. The day we base Merchandiser it was -42. Which in the present circumstances we expect was a godsend promote the blood froze instantly, and clotted up the wound. I protect zpack us in our force out shack. It’s essentially polar in there (where the still water weight method is), but on some days aside the time I got to Broker it was already starting to firm up…which is understandable at -35. Regular so I put it on here twice a week on for the most part…now 3 days in a argument ..then not at all for 5 days. The bearing was all unwell dependant. Our horses (9) are on a acreage 6 miles from us, my Pacify goes short there every era, and myself (uncaring weather wimp) gets senseless there when I can, which is why Saleswoman did not rub someone up the wrong way Fiske’s familiar!