Természetesen mindenkinek fontos a fizetés, de a mai világban már rengeteg más feltételnek is eleget kell tennie egy munkahelynek ahhoz, hogy elmondhassa magáról, nálunk bizony megéri dolgozni!

A tudatosabb generáció már számos más tényezőt figyelembe vesz, mielőtt elköteleződik egy cég mellett. Például, hogy részt szeretne vállalni a cég sikereiben és igenis fontosnak szeretné érezni magát a mindennapok során, nem pedig beleolvadni a szürke hétköznapokba. Szeretné érezni, hogy hatással van munkája, tevékenysége a cég folyamataira, eredményeire. A munkavállalóknak minden esetben szüksége van a bizalomra, bizonyos autonómiára és természetesen a szakmai fejlődésre.

Mi cégen és cégcsoporton belül folyamatosan azon dolgozunk, hogy megadhassuk kollégáinknak azokat a munkakörülményeket és feltételeket, melyek nem csak a kiváló eredmények elérésére adnak lehetőséget, hanem az egyén szubjektív jóllét érzésének növelésében is részt vesznek.

Saját karrier programmal rendelkezünk, mellyel biztosítjuk a folyamatos fejlődés, valamint ezzel párhuzamosan az anyagi gyarapodás lehetőségét is.

Cégen belüli előrelépési lehetőségek

Karriermenedzsment

A fejlődés érdekében biztosítunk mentor programot is, melynek keretén belül a frissen belépett kollégák mentor segítségével dolgozhatnak hónapokon át, addig, amíg el nem sajátítják a sikeres munkavégzéshez szükséges szakmai tudásanyagot, tapasztalatot. Ezen felül lehetőséget biztosítunk rendszeres szakmai programokra, workshopokra és tanfolyamokra is.

Munkakörülmények,munkahelyi légkör

Irodáinkban kiemelt figyelmet fordítunk a megfelelő munkakörülményekre, minden irodánkban modern, megfelelően felszerelt környezet és klimatizált terek fogadnak. Továbbá cégcsoportunknak kiemelten fontos, hogy munkatársaink jó hangulatban, együttműködően és támogatóan tudjanak dolgozni a mindennapok során, éppen ezért igyekszünk színesíteni az irodai jelenlétet közös programokkal és csapatépítő eseményekkel.

Továbbá mindig elismerjük az egyéni sikereket és csapatként ünnepeljük azokat!

Igen, természetesen az egyéni akarat, a kitartás és az alázat nélkül senki sem fog sikereket elérni. De mi igyekszünk minden olyan feltételt biztosítani a hozzánk érkezőknek, ami kicsit is rajtunk múlik, a mi felelősségünk. Ha pedig valóban elköteleződsz a szakma és a céljaid mellett, valamint hivatásodként tekintesz az értékesítésre, mi vállszélességgel melletted leszünk, hogy támogassuk karriered előremenetelét. Mi valóban egy célért küzdünk.

Amennyiben szeretnél csapatunk tagja lenni, várjuk szakmai, fényképes önéletrajzodat a hr.golden.benemma@dh.hu címre.

A hozzászólások le lettek tiltva.