Nézzünk körül – luxusingatlanok Pest megyében

A luxusingatlanról általánosságban elmondható, hogy mindenki vágyik rá, de csak kevesen engedhetik meg maguknak. Ez pedig neked – mint jövendőbeli értékesítőnek – egyszerre Jolly Joker és hatalmas felelősség. Jolly Joker, hiszen egy 200 milliós luxusingatlan eladása esetén – 3-4%-os átlagos jutalékkal számolva – körülbelül 6 millió forint jutalékot jelent. Ez azért nem hangzik olyan rosszul, ugye?

Ugyanakkor nagy felelősséggel is jár, hiszen egy ilyen ingatlan igazán profi szakembert kíván, aki széleskörű ismeretekkel rendelkezik a piacról és az adott ingatlanról egyaránt. Azonban mindjárt az elején célszerű tisztázni egy nagyon fontos kérdést:

Pontosan milyen is a luxusingatlan?

Először érdemes magán a szó jelentésén eltöprengeni. A luxus igazából mindannak a gyűjtőneve, ami a legjobb, a legdrágább. De mit jelent a luxus egy ingatlan esetében? Egy 150 négyzetméteres 4 szobás ház, aminek az udvarán van egy kisebb medence, már luxusingatlannak mondható?

Nos, a rövid válasz: attól függ.

A luxus egy relatív fogalom, ezért nehéz egy konkrét határvonalat húzni. Ami elsőként kiemelt szempont, az az ingatlan elhelyezkedése. Egy stílusos budai, zöldövezeti, jó infrastruktúrával rendelkező ház már például lehet akár luxus is.

A második fontos dolog, a berendezés és az anyaghasználat minősége. Milyen az építőanyag, a szigetelés? Milyen anyagokat használtak a belső tér kialakítása során?

A harmadik szempont pedig az, hogy mennyivel jobb, mint egy átlagos ház, milyen extrákkal szolgál. Sok ingatlanhoz tartoznak jakuzzik, konditermek, vagy akár extra nagy teraszok.

Luxusingatlanok Pest megyében

A legtöbb luxuskategóriájú ingatlan természetesen a főváros környékén található. Itt már rengeteg, száz-, vagy több száz millió forint környéki ingatlan közül szemezgethetünk, nemcsak a városban, de az agglomerációban is.

1. Óbudai luxus ikerház

Ez az ikerház jól mutatja, hogy akadnak “meglepetések” is a piacon – és már 79 millió 900 ezer forintért is lehet luxuskategóriájú házat vásárolni a fővárosban. A III. kerületben épülő, 137 négyzetméteres, 4 szobás lakáshoz mélygarázs és önálló teraszrész is tartozik.

A kép forrása: dh.hu

2. Luxus családi ház a XVI. kerületben

Az újonnan épült családi ház jól megmutatja, hogy az enteriőr esetében mit is jelentenek a prémium alapanyagok. A természetes burkolatok mellett egy automatizált rendszer, fűthető dézsa és hatalmas terasz szolgálja a jövendőbeli lakók kényelmét. A ház ára egyébként berendezéssel együtt 145 millió forint.

A kép forrása: dh.hu

3. Panorámás luxus Csatárkán

A II. kerületi Csatárkán található luxusingatlan már a több száz milliós kategóriába tartozik: a 450 négyzetméteres ikerházfél, osztatlan, 1500 négyzetméteres telekkel 265 millió forintba kerül. A tetőteraszról pedig szédítő panoráma tárul a szemünk elé.

A kép forrása: dh.hu

4. Prémium ház az agglomerációban, Szentendrén

A városból kiszakadva, a gyönyörű Szentendrén is feltűnően sok luxusingatlant lehet találni, például ezt a 650 négyzetméteres alapterületű, 4587 négyzetméteres telken álló családi házat. Maga az ingatlan szó szerint minden igényt kielégít, hiszen borospince, wellness és négy állásos garázs is tartozik hozzá, továbbá minden szobából külön fürdőszoba nyílik. Ezért a luxusért 375 millió forintot kérnek.

A kép forrása: dh.hu

5. Igazi penthouse Diósdligeten

A Diósdligeten található ingatlanra is bátran rá lehet aggatni a “luxus” jelzőt, hiszen nemcsak minőségi alapanyagokból készült, de egy nagyon extravagáns, 130 négyzetméteres terasz is tartozik a 115 négyzetméteres lakáshoz. A modern lakhely egyébként tipikusan fiatal pároknak készült: a nappaliban található egy hidromasszázs kád, a társasházban pedig wellness-, és fitness központ működik, természetesen szaunával, jacuzzival és kondigépekkel. A lakás ára 125 millió forint.

A kép forrása: dh.hu

Ahhoz hogy Te is ezekhez hasonló ingatlanokat értékesíthess persze hosszú út vezet, azonban mindenki kezdte valahol.

Ha úgy érzed, hogy van benned elég potenciál és kellően motivált vagy, akkor jelentkezz a csapatunkba!

A hozzászólások le lettek tiltva.