3 celeb otthon a nagyvilágból

Biztosan te is gyakran gondolkozol rajta, hogy milyen otthonban lakik a kedvenc színészed vagy énekesed. Mi, hétköznapi emberek ugyanis kíváncsiak vagyunk a sztárok titkos életére, így a házukra is. Főképp mert a hírességek számunkra felfoghatatlan mennyiségű pénzt költenek ingatlanokra. Így ha téged is érdekel, milyen luxusban él David Beckham, vagy Ashton Kutcher, akkor tarts velünk!

1. Victoria és David Beckham, London – 45 millió dollár

A Beckham család még 2016-ban költözött be az ingatlanba, miután becslések szerint 8 millió fontot költöttek a felújítási munkálatokra. A kastély 4 emelet magas és 3 vendégszoba, fedett medence, edzőterem, több – márvánnyal csempézett – fürdőszoba, moziterem és 6 hálószoba található benne. Természetesen egy ilyen belsőhöz hatalmas udvar, óriási terasz, három garázs és borospince is dukál.

Forrás: www.architecturaldigest.in

2. Elton John, Los Angeles – 33 millió dollár

A hatalmas, 2.500 négyzetméteres Beverly Hills-i ingatlant 2015-ben vásárolta meg a híres énekes és a férje David Furnish. A mediterrán stílusú ház – vagy inkább kastély – 7 hálószobával, 10 fürdőszobával, 9 kandallóval és egy 11 beállásos, földalatti garázzsal rendelkezik. A személyzet sem panaszkodhat, ugyanis számukra is ki van alakítva egy 3 fürdőszobával rendelkező hálószoba. Az ingatlanon belül pedig egy kétszintes előcsarnok, étkezőhelyiség, könyvtár és edzőterem is található.

A kert parkosított, a medence mellett pedig külön kis helyiség található, pizzasütővel. Ha valakinek éjszaka teniszezni támad kedve, akkor pedig nyugodtan ütögethet a kivilágított teniszpályán.

Forrás: pursuitist.com

3. Ashton Kutcher és Mila Kunis, Carpinteria – 10 millió dollár

A pár 2017-ben vásárolta az ingatlant – mindössze 10 millió dollárért. A 310 négyzetméteres ingatlan egy igazi barátságos, családi ház. Az előző kastélyokhoz képest jóval kevesebb szobával rendelkezik, így sokkal emberibb léptékű és családiasabb. Az ingatlanban összesen 6 hálószoba és 6 fürdőszoba található, az udvaron pedig egy jakuzzi várja a fürdőzni vágyókat. Ha ez túl kevés lenne, akkor a homokos tengerpart a hátzól alig néhány méterre található.


Forrás: parade.com

Folytatás »

A hozzászólások le lettek tiltva.