Hírességek otthonai

Előző cikkünket folytatva, újabb hírességek otthonát mutatjuk be.

1. Tom Cruise, Telluride – 59 millió dollár

A mesébe illő hajlék 12 percnyi autóútra található az üdülővárostól, mélyen az erdő közepén. A közel 1.000 négyzetméteres főépület hatalmas, 120 hektáros területen található. A lélegzetelállító panorámát egy lovarda és egy helikopter leszálló teszi teljessé, a kaputól a házig pedig egymérföldes út vezet.

Az épület összesen 7 hálószobával és 9 fürdőszobával rendelkezik, a barátok számára a birtokon pedig található egy vendégház is.

Forrás: http://www.mountainliving.com

2. Beyoncé, Jay-Z,  East Hampton – 26 millió dollár

Az énekespár 2017-ben vásárolta meg az 1.200 négyzetméteres ingatlant, amiben 7 hálószoba, valamint 7 és fél, veronai márvánnyal borított, fürdőszoba található. A nappaliból – ahogyan a teraszon található medencéből is – csodálatos látvány nyílik a tóra és a naplementére.

Forrás: hamptons.curbed.com

3. Taylor Swift, Beverly Hills – 2,65 millió dollár

A több tíz millió dolláros értékek mellett szinte eltörpül az összeg, de azért a fiatal énekesnőt sem kell félteni, ugyanis összesen 82 millió dollár értékű ingatlan porfólióval rendelkezik. Ezek közül az egyik, az említett Beverly Hills-i ingatlant az énekesnő idén, 2018. szeptemberében adta el, 2,65 millió dollárért. A 900 négyzetméteres ház 4 hálószobával, továbbá 4 egész és egy fél fürdőszobával rendelkezik, ezenkívül egy vendégház is található, külön bejárattal.

A nappalit a padlótól egészen a mennyezetig üveg borítja és innét lehet kimenni az udvaron található medencéhez is. Az épülethez tartozik továbbá egy hatalmas konyha, külön reggeliző helyiséggel, valamint egy borospince is.

Forrás: www.cnbc.com

4. Cindy Crawford, Malibu – 50 millió dollár

A híres modell, Cindy Crawford és férje, Rande Gerbe 2015-ben, 50 millió dollárért vásárolták az ingatlant és 2018. júniusában adták el – 45 millió dollárért.

A 4 hálószobás és 6 fürdőszobás kastély egy 3 hektáros területen fekszik, ahonnan lélegzetelállító panoráma nyílik a Csendes-óceánra. A 350 négyzetméteres, stílusos otthonban található még gourmet konyha, medence és kandalló is.

Forrás: www.wmagazine.com

Igazi Los Angeles-i luxus, vagy inkább a békés Telluride? Neked melyik sztár otthona tetszett a legjobban? Hová költöznél be a legszívesebben?

A hozzászólások le lettek tiltva.