Karriert szeretnél? Akkor itt a helyed a Duna House-nál

Biztosan te is álmodoztál már egy szép új házról, vadonatúj kocsiról és sok pénzről. Lehet, hogy közhelyesen hangzik majd, de ha kellően motivált vagy, képes vagy érte dolgozni és rengeteget tanulni, akkor a kapuk előtted is nyitva állnak, hiszen az ingatlanos szakma rengeteg lehetőséget kínál.

Ezen tulajdonságok közül talán az egyik legfontosabb a tanulni akarás: ha nem vagy kíváncsi, nem érdeklődsz és nem vagy nyitott az új dolgok iránt, akkor bizony ez a munka nem neked lett kitalálva. Ugyanis vonzónak tűnhet a szakma és a jó kereset, a szép karrier, azt azonban már jó előre érdemes tisztázni, hogy emögött rengeteg munka van. Azonban ha szereted a kihívásokat és divatos kifejezéssel élve “can do attitűddel” rendelkezel, akkor érdemes minél előbb elkezdened a tanulást, például a Duna House Akadémiánál.

A Duna House Akadémia téged is vár

A Duna House Akadémia – rövidítve DHA – tulajdonképp egy képzési rendszer, amely minden felgyülemlett tapasztalatot és értékes tudást átad az új értékesítői generációnak. A titok nyitja abban rejlik, hogy nemcsak hasznos, de gyakorlatias szemlélettel és tudással ruházza fel a képzésre jelentkezőket – akár Téged is.

A DHA trénerei az ingatlanszakmából érkeztek, így kitűnő oktatást nyújtanak, sőt tulajdonképpen az életre és a valós szituációkra készítenek majd fel téged.

Az Akadémia segít abban, hogy ne csak egy értékesítő legyél a sok közül, de kellő motiváltsággal és kitartással te legyél az egyik legjobb.

A DHA képzései

De nézzük, hogy mi is vár rád, ha úgy döntesz, hogy részt veszel a Duna House Akadémia képzésén!

Természetesen mint minden újonnan érkező, az első hónapokban egy kis útravalóval segítünk, hogy megértsd ezt a világot.

Alaptanfolyam – avagy szakmát adunk a kezedbe

Maga az alaptanfolyam egy 5 napos képzést foglal magában. Ezen pár nap során megismerheted a Duna House ingatlanértékesítő iroda franchise hálózatának működését. Ezenkívül megmutatjuk neked azt is, hogy mire számíthatsz, ha ezt a szakmát választod. Nem árulunk zsákbamacskát, kemény lesz, de cserébe egy szabad, izgalmas, magas jövedelemmel kecsegtető szakmát kapsz a kezedbe.

Alaptréning

Az alaptréning 6 hónapon keresztül tart majd, ahol havi egyszer találkozhatsz tapasztalt értékesítő kollégánkkal, aki interaktív módon bevezet téged a szakma “sűrűjébe”. Szó lesz a motivációról, prémiumról és a megbízásról is – így minden alapvető dologgal képbe kerülhetsz. A már említett gyakorlati oktatás során pedig megtudhatod, hogyan tudsz a legjobban kommunikálni – hiszen csak egy belépőd van!

Mi jön ezután?

Az első évben így megtudhatod, hogyan hirdess, mit hirdess és talán az egyik legfontosabbat: azt, hogy miképp építsd fel magad – akár egy self-brandet, egy “énmárkát”, ha úgy tetszik. Ezenkívül elsajátíthatod a hatékony időgazdálkodás alapjait is.

Itt már újabb kapuk nyílnak meg előtted és csak rajtad múlik, melyik képzésen veszel részt és milyen kompetenciákat sajátítasz el. Egyet megígérhetünk: minden egyes tananyaggal több és jobb leszel, úgyhogy megéri velünk tartanod ezen az úton.

A hozzászólások le lettek tiltva.