Óriási eladási hullámra készülünk – tarts velünk Te is!

Mindig kíváncsian várjuk a GKI Gazdaságkutató Zrt. ingatlanpiacra vonatkozó kimutatásait, hiszen többek között a jövőre nézve is remek támpontot adnak. A hetekben napvilágot láttak a januárra vonatkozó adatok is, amelyek alapján az index (a fővárosban és vidéken egyaránt) 10 éves rekordot döntött.

Mit jelent ez a GKI index ránk nézve?

A számítások alapján leszűrhetjük azt a konzekvenciát, hogy mára szinte elfogadottá váltak az ingatlanok magasabb árszintjei. Az emberek rájöttek arra, hogy nem érdemes tovább várni és halogatni a lakásvásárlásokat, hiszen az árak nem fognak csökkenni, sőt inkább további növekedésre készülnek fel.

A pozitív kilátások pedig nemcsak az északi és a nyugati országrészre vonatkoznak, hanem Kelet-Magyarországra is. További érdekesség, hogy tavaly októberhez képest a biztos szándékú háztartások száma (tehát azok, akik a következő egy évben biztosan elindítanak egy vásárlási vagy építési tranzakciót) 15%-kal emelkedett.

Ezenkívül az új- és a használt lakások várhatóan a következő egy évben 5-6%-kal drágulnak, azonban a divatosabb helyeken az emelkedés mértéke akár 10%-os is lehet.

Mit jelent a GKI index Rád nézve?

Természetesen szépek ezek a számok, azonban biztosan kíváncsi vagy arra, hogy számodra ez mivel kecsegtet.

Az árak egyértelmű drágulást mutatnak, a tendencia pedig az elkövetkezendő években (de legalábbis az elkövetkezendő 1 évben biztosan) emelkedést mutat. Így akár vevőt, akár megbízást szerzel magadnak, a piac kiemelkedő kereseti lehetőséget biztosít.

Ha váltani szeretnél, még nem késő

Az ingatlanos szakmában az egyik legjobb az, hogy mindegy, honnan jöttél, az a lényeg, hová tartasz. Nagyon sok értékesítőnk rendelkezik más szakmai képesítéssel, érettségivel, vagy épp több diplomával, tehát a palettája igen széles.

A váltás számukra is nehéz volt és biztosan neked sem könnyű, hiszen egy nehéz, az egész életedre kiható döntést kell meghoznod. Azonban ez a döntés hozhatja el számodra a szabadságot, a megbecsülést és az anyagi függetlenséget. Nem szabad félni a változástól, ugyanis régen volt ennyire biztos, stabil és kiszámítható az ingatlanpiac.

Az ország összes részéről várjuk a jelentkezőket

Mint az a GKI indexéből kiderült, nemcsak Észak-, vagy Nyugat-Magyarországon és a fővárosban, hanem az ország keleti megyéiben is egyre optimistábbak a kilátások.  A felmérés szerint Kelet-Magyarországon az új és a használt lakások ára az elkövetkezendő 12 hónapban 2-4%-os növekedést mutat.

Hozzájárulunk a tudás megszerzéséhez

Ahhoz, hogy minél hatékonyabban tudj a későbbiekben dolgozni, természetesen a központ is hozzájárul. Képzések sora közül választhatsz, hogy többek között tökéletesítsd a megbízáskötési- és telefonálási technikádat, vagy hogyan használd ki az online- és az offline marketing által nyújtott lehetőségeket.

Az ingatlanszakmát azok választják, akik hisznek önmagukban, a sikerben és a piacban. Ha bennünk is hiszel, az számunkra hatalmas megtiszteltetés.

Higgy a saját sikeredben és egy boldogabb életben – és jelentkezz hozzánk értékesítőnek.

A hozzászólások le lettek tiltva.