Ezt a luxus lakást adja el Barbra Streisand

A híres színésznő, énekesnő, zeneszerző, rendező, forgatókönyvíró és producer, Barbra Streisand megválik a lakásától. Az örök panorámás New York-i ingatlanért Streisand igencsak vaskos összeget kér, azonban a csatold videó láttán könnyen megérti az ember, hogy miért.

A híresség már jó 30 éve él a lakásban, ugyanis még a 60-as években vásárolta az ingatlant és későbbi férjével, Elliott Goulddal együtt laktak ott.

Ilyen egy igazi luxus otthon

Azt el kell ismerni, hogy a színésznőnek remek ízlése van, hiszen a mintegy 4 hálószobás ingatlan a Central Park közelében található, hatalmas terasszal és több szinttel. A luxushoz hozzátartozik természetesen az is, hogy a lakásból örök panoráma nyílik a parkra és a Reservoirra.

A lakáshoz jár továbbá 3 fatüzelésű kandalló, egy hangulatos, 250 négyzetméteres nyitott terasz, egy privát lift és egy 450 üvegre méretezett borospince.

Nem túlzás azt állítani, hogy a lakást arany borítja, hiszen a falat az énekesnő arany- és platinalemezei díszítik.

Hello, dollár!

Streisand meg is kéri a lakás árát, hiszen mintegy 11 millió dollárt, azaz 2019-es árfolyamon számítva mintegy 3,18 milliárd forintért árulja az ingatlant.

Ha kíváncsi vagy, mi kerül egy lakásban ennyi pénzbe, akkor nézd meg az alábbi videón:

Amennyiben pedig szívesen megnéznéd, hol élnek a celebek, olvasd el korábbi, ezzel kapcsolatos cikkeinket is!

 
A kép tájékoztató jellegű.

A hozzászólások le lettek tiltva.