Szuper ajándékkal motiváljuk a legjobb értékesítőket

Sok esetben érkeznek hozzánk kérdések azzal kapcsolatban, hogy azon túl, hogy folyamatos képzéseket biztosítunk az értékesítőinknek, mivel motiváljuk őket a továbbiakban.

Most megmutatjuk, hogy miért is érdemes – a kiváló karrierlehetőség és a rugalmas munkaidő mellett – ingatlanértékesítőként elhelyezkedni.

Egy új motivációs eszköz – júniustól

Annyit még elöljáróban érdemes elmondani, hogy a jutalékok mértéke már önmagában elég motiváló erő a (leendő) értékesítőinknek is. Hiszen kvázi ez jelenti számukra a megélhetést és remek sikerélményt is ad. Minél több ingatlant adsz el, annál több pénz üti a markodat.

Azonban úgy érezzük, hogy az értékesítőinknek még ennél is több jár, így szeretnénk a havi kiemelkedő  eredményeket elérő személyeket még valamivel meglepni. Tulajdonképpen elismerni, díjazni azokat a kollégákat, akik az adott hónapban kiemelkedő eredményeket értek el a megbízáskötés terén.

Ennek folyományaként júniustól kezdve minden hónapban kiemeljük a legjobb megbízáskötőket és a legjobbat 1 havi gépkocsihasználattal díjazzuk.

Erre a célra egy új, Hyundai i20-as típusú személygépkocsit választottunk, amit azok az értékesítők kapnak meg, akik a legtöbb OM pontot gyűjtik. Az elszámolás mindig az előző hó alapján történik, így a májusi legjobbjaink már júniusban használhatják az autót.

Úgy gondoljuk, már csak ezért is érdemes belehúzni, hiszen a piacon a megbízás a legnagyobb kincs.

Szeretnél te is a legjobbak között lenni? Még nem késő elkezdeni!

Jól látod, amennyiben még csak kacérkodsz azzal a gondolattal, hogy ingatlanértékesítői pályára lépj, épp itt az ideje, ugyanis még mindig nem késő. Nem győzzük ugyanis eléggé hangsúlyozni, hogy a piac messze az utóbbi időszakok legjobb lehetőségeit nyújtja. Így még épp időben vagy, hogy felszállj a száguldó ingatlan-expresszre.

Nem probléma, ha semmilyen előképzettséggel nem rendelkezel, ugyanis tapasztalt kollégáink segítségével igyekszünk neked átadni minden eddig megszerzett tudást, hogy minél előbb te is értékesítő lehess.

A kitartó tanulást és a szorgos munkát pedig – mint látod – igyekszünk megfelelően honorálni.

Tehát amennyiben pályakezdő vagy és döntés előtt állsz, nem érdemes habozni, vágj bele és csatlakozz hozzánk!

A hozzászólások le lettek tiltva.