MyCity Residence – A Duna House új vállalkozása

Biztosan te is hallottál már a Duna House-ról, hiszen hazánk egyik legismertebb ingatlan- és hitelközvetítő irodájáról van szó. A cégcsoport most éppen egy új, izgalmas vállalkozásba kezdett, mely a hangzatos MyCity Real Estate nevet viseli.

A vállalkozás célja pedig nem más, mint hogy korszerű ottonokat teremtsen az emberek számára.

És hogy hol fejlesztenek jelenleg? Mik az elképzelések, víziók? Megmutatjuk a cikkben!

Tapasztalatból építkeznek

A Duna House immár közel 18 éve foglalkozik lakóingatlanok eladásával , hitelközvetítéssel és értékbecsléssel. A kitartó munkának köszönhetően pedig Kelet-Közép-Európa egyik legfontosabb ingatlanpiaci szereplőjévé váltak.

A MyCity Real Estate-tel egy régi álmuk válik valóra, hiszen a cég már hosszú ideje kíséri végig az ügyfeleket az értékesítés folyamatán, így nagyon jól képesek meghatározni az igényeket, azt, amire az embereknek, családoknak tényleg szükségük van.

Ez pedig a piacon egy igen nagy kincs, hiszen a kereslet alakítja a kínálatot, ami ebben az esetben azt jelenti, hogy az ingatlanok messzemenően megfelelnek majd a vásárlók igényeinek.

Hol zajlanak az építkezések?

A beruházás jelenleg Budapest 2 kerületében zajlik:

  • Az egyik a 3. kerületben, a Vörösvári út felől közelíthető meg.
  • A másik szintén a 3. kerületben, a Hunor utca felől közelíthető meg.

A hely kiválasztása során figyelembe vették a kiváló infrastruktúrát, hiszen számos bevásárlási lehetőség van a közelben, például az Eurocenter, Tesco, Spar, illetve Aldi.

Mindezek mellett a közelben található gyógyszertár, orvosi rendelő, óvoda, iskola, nyelviskola, színház és mozi.

Ugyanakkor természetesen a mozogni vágyók számára is remek sportolási lehetőségeket biztosítanak, hiszen a közelben találhatóak különböző fitness-, jóga-, és edzőtermek is.

Milyen lakásokat foglal magában a MyCity Residence?

A tervezés során a kivitelezők egyaránt gondoltak a fiatal párokra, és a kis- és nagycsaládosokra is.

Éppen ezért 1-4 hálószobás lakások is megtalálhatóak a repertoárban. Mindezekhez parkosított belső kert és teremgarázs is tartozik, ugyanakkor a sportolás szerelmeseinek kerékpár tárolási lehetőség is adott.

Mikor várható az átadás, mennyibe fog kerülni?

A 28 lakásos társasház várható átadási határideje 2019. októberében várható. Az átlagos négyzetméterár lakásonként 775.000 forint/négyzetméter, ami remek összeg, az ismert budai négyzetméterárak tekintetében.