Balogh Nóra – Arany fokozatú értékesítő – József körút

Angliában, Spanyolországban, és luxushajón töltött világjáró életem után 2012-ben kerültem a Duna House hálózatához testvérem ajánlásával, aki akkor már tapasztalt, és sikeres értékesítőként tevékenykedett a cégnél. Azt mondta tetszeni fog nekem ez a munka, és igaza is lett. Valóban nekem való, mert izgalmas, színes, változatos olyan mint én, és az eddigi életem. Továbbá tele van kihívással, és persze pofonokkal is, amelyektől az ember csak fejlődni tud, és egyre nagyobb magaslatokra tör!

Ez a munka sohasem ugyanolyan, mindig történik valami, rengeteg új emberrel, és élethelyzettel lehet találkozni. Szeretem az ingatlanos szakmát, és boldogsággal tölt el az a tudat, hogy rengeteg embernek tudtam már segíteni az eladásban, vagy éppen segítettem megtalálni nekik álmaik otthonát. A szakmai tudás, precizitás, és folyamatos fejlődés nekem nagyon fontos. Hiszem, hogy aki e szerint végzi ezt a munkát, ott a siker biztosan nem marad el! Ebben a munkában szabadnak érzem magam, én osztom be az időm, és az előre lépési lehetőségek végtelenek. Továbbá hiszem azt is, hogy aki agilis, és kitartó ebben a szakmában, az az életét tudja megalapozni vele, és bevallom, nekem is ez a tervem!

Arany fokozatú értékesítő – József körút
A szakmát 2011-ben kezdtem egy jó barátom ajánlásának köszönhetően, mivel diplomázás után, nem találtam meg számításomat a tanult szakmámban. Az üzleti szférában nulla tapasztalattal indultam, de abban biztos voltam, hogy valami olyanra vágyom, ami feltölt, izgalomba hoz, ahol figyelhetek a személyes fejlődésemre.
Elkezdtem, és azóta kinyíltak a kapuk előttem. 🙂
A jó barátom azóta Franchise partnerként keresi meg a kenyérre valót, én maradtam értékesítő. A bő 5 év rengeteg tapasztalatot/ismeretet adott, de ami a legfontosabb, hogy magabiztos lettem és céltudatos. Rájöttem, hogy dolgozni játszva is lehet. Sőt! Talán pont ez a kulcsa. Élvezem a munkám, szeretem a munkatársaimat és szeretek bejárni az irodánkba, mert ez valóban a “miénk”. Ragozhatnám még, de inkább megyek be…

 

Komlós Rita – Arany fokozatú értékesítő – Nagy Lajos Király útja

Nagyon szerencsésnek tartom magam, mert a munkám egyben a hobbim is. Zugló a szívem csücske, de tevékenységem kiterjed Budapest egész területére. Kihívásként tekintek minden egyes ingatlannal kapcsolatos ügy megoldására. Fontosnak tartom ügyfeleim valós igényeinek megértését, hogy hozzásegíthessem őket céljaik eléréséhez. Szakmai tapasztalataimat felhasználva igyekszem minden esetben megtalálni a lehető legjobb megoldást ügyfeleim számára. Nagy örömmel tölt el, ha segítséget jelenthetek ingatlant érintő kérdésekben.