Molnár Balázs – Ezüst fokozatú értékesítő – Bécsi út

Ügyfeleimtől -mind a megbízóktól, mind a vevői oldalról- az évek során ezidáig szinte kivétel nélkül pozitív visszajelzést kaptam a munkámmal és a kommunikációmmal kapcsolatban. Szeretem ezt a hivatást, mert nincs két ugyanolyan ügylet, ingatlan és ugye a változatosság gyönyörködtet. 🙂

Mottóm: alázatosan és lazán, de keményen!

 

 

 

Faul Ádám – Ezüst fokozatú értékesítő – Bécsi út

Főiskolai tanulmányaimat befejezve, első körben igyekeztem a szakterületemnek megfelelő szférában elhelyezkedni, így egy Hotel recepcióján kezdtem el dolgozni. Imádtam új embereket megismerni és mindig igyekeztem, hogy a kedves vendégek elégedetten távozzanak. Sajnos az előrelépési lehetőség hiánya és a csekély anyagi juttatások arra késztettek, hogy 5 év elteltével új utak után nézzek.

A hotelszakmában eltöltött évek tapasztalataiból kiindulva igyekeztem a turisztikai pályán maradni és így találtam rá egy állami cég hirdetésére. Itt szálláshely üzemeltetéssel foglalkoztam. Eleinte motivált az új munkakörnyezet, az új feladatok, a szálláshelyeken végzett folyamatos fejlesztések megtervezése. Sajnos azonban ez nem tartott sokáig. Folyamatosan túlóráznom kellett és sem előrelépési lehetőség, sem fizetésemelés nem volt kilátásban.

Ekkor döntöttem ismét a váltás mellett. Az új munkahely keresésénél a fontos szempontok között szerepelt a rugalmas munkaidő, előrelépési/karrier lehetőség és a kiemelkedő kereseti lehetőség. Ekkor találkoztam a Duna House hirdetésével és végül úgy döntöttem, hogy kipróbálom magam ingatlanértékesítőként. Úgy érzem, hogy végre egy olyan helyen dolgozhatok, ahol az elvégzett munka meghozza gyümölcsét. A kollégák rendkívül kedvesek és segítőkészek. Végre egy igazi, motivált csapat tagjaként tudok előrehaladni és sikereket elérni. Ingatlan Tanácsadóként legfőbb célom, hogy minél több embernek tudjak professzionális segítséget nyújtani ingatlan ügyekben, legyen szó ingatlanok eladásáról, – vásárlásáról, energetikai tanúsítványról vagy akár hitelügyintézésről.