Oláh OrsolyaOláh Orsolya – Platina fokozatú értékesítő – Nagy Lajos király útja

Ma van három éve, hogy ebben a sportágban kezdtem  el versenyezni! 
Kemény munka, de sok mindenre megtanít, persze nem kimondottan csak a munka , hanem EZ A MUNKA!

De nézzük mire is tanít: döntéseket hozni, tűrni, türelmesnek lenni, hinni, imádkozni jobban és többet, céljaidat kezelni, fejleszteni, kitartani valami valaki mellett, küzdeni vagy éppen lemondani bizonyos dolgokról, fontossági sorrendet állítani, példát mutatni, tanítani, tanulni….

Munka közben tudást és önbizalmat szerzel, megtanulsz továbbá szeretni, becsülni, tisztelni, bízni, és életedet koordinálni. Jobb lesz az időbeosztásod, tervezésed, nyitottá válsz a világ felé, tehát különösebb erőfeszítés nélkül  személyiséged óriási léptekben fejlődik…egyszóval több, és jobb EMBER leszel!

 

Pusztai HenriettPusztai Henriett – Platina fokozatú értékesítő – Nagy Lajos király útja

Aranyfokozatú értékesítő vagyok Magyarország piacvezető hálózatában a Duna House –nál 2012 óta. Előtte krupié és inspector voltam a kaszinó iparban (élő kaszinó). Sokat éjszakáztam, s 10 év után úgy gondoltam elég lesz, köszönöm, vágjunk bele az életmód váltásba.„Fellapoztam a google-t” és az első amit kidobott: „Értékesítőket keresnek egy Duna House irodába…” Nem tudtam mi vár rám, de bátran ugrottam bele, s már több, mint 4 éve sikeres értékesítő vagyok.Eleinte nehézség volt, hogy nem egy olyan munkahelyre megyek be, ahova műszak elején becsekkolok, aztán műszak végén ki, s megmondják mikor mit csináljak. Itt máshogy mennek a dolgok. Te osztod be az idődet, de ha azt nem tartalmasan töltöd, akkor nem lesz eredmény. Önuralom szükséges. Magadat kell irányítani, de megéri, s a sikereid folyamatosan emelik önbizalmadat a szakmában, s így épül fel a karriered.

Akik bizonytalanok abban, hogy erre a szakmára hajtsák a fejüket, azoknak a következő idézetet szánom:

„ Ha olyasmit akarunk csinálni ebben a világban, aminek értelme van, nem vacoghatunk a folyó parton, s töprenghetünk azon, milyen hideg van, s milyen veszélyes minden, hanem be kell ugranunk a vízbe, s át kell verekednünk magunkat azon, ami jön.” Napoleon Hill

Rengeteg kihívással találkozunk út közben, de az eredményre koncentrálva, mindent sikerre vihetünk. Merjetek kilépni a mókuskerékből!