moldvan-erikaMoldván Erika – Regionális értékesítési vezető

15 éve a fehérnemű tervező munkámat otthagyva, 2004-ben értékesítőként kezdtem dolgozni a Duna House-ban, alkalmazotti jogviszonyból a vállalkozói létbe csöppenve. A motivációm a szabadság, az előrelépési lehetőségek, egy új hivatás elsajátítása, és az anyagi biztonság megteremtése volt.

Első két évben sikeres értékesítőként dolgoztam, melynek gyümölcse az lett, hogy 2006-ban  az egyik belvárosi iroda vezetője lettem, majd 2008-ban egy nagyobb 16 fős iroda vezetésére kértek fel. 2009-ben kineveztek Regionális Sales Managernek, így immáron közel 20 iroda szakmai támogatása lett a feladatom. 2012-től 2013-ig Duna House saját tulajdonú 17 irodáját támogattam, mint Regionális Sales Manager és Franchise Partner helyettes, közel 250 ingatlanértékesítő kollégával dolgoztam együtt. Ezután Bécsben tevékenykedtem az ingatlanszférában szintén Duna House színeiben majd a 2016-os évben már újra Budapesten erősítettem Bernei Gergely (Franchise Partner) csapatát, mint Regionális Értékesítési Vezető.                                                                                                                          

Regionális Értékesítési Vezetőként célom az, hogy magas szintű szakmai, és nem utolsósorban emberi támogatást nyújtsak a nálunk dolgozó kollégák számára, mely segít megteremteni nekik a biztonságot, szabadságot, és hogy oly módon éljenek, ahogy ők azt elképzelik.