Irodáink:

Történetünk 1998-ra nyúlik vissza, amikor Guy és Doron Dymschiz létre hozták első ingatlanközvetítő vállalkozásukat. Az ingatlanközvetítési szektor ekkor még fejletlen volt, nem voltak jelen közvetítői hálózatok.

2001-ben járunk, amikor egy kisméretű irodát kezdtek el működtetni néhány értékesítővel. A sikereknek köszönhetően később további irodákkal bővültünk.

2002-ben külföldi mintákat kutatva, eljutottunk a franchise modell lehetőségének elindításáig. Ez a modell, lehetőséget nyújtott az irodaszám bővítésére.

2004-ben akkor már cégcsoportként tevékenykedve elkezdtük kibővíteni tevékenységi köreinket, melynek keretein belül a hitel-, biztosítás- és egyéb pénzügyi szolgáltatások kaptak helyet.

2006-ban járunk, amikor történetünk igazán kezdetét veszi. Huszonegy éves sportpályafutása után, Gergő befejezte útját és egy teljesen új életet kezdve, elkezdett értékesítőként dolgozni a Duna House-nál. Lelkesedése igen hamar előre vitte őt, hiszen egy évvel később már irodavezetőként tevékenykedett.

2008 szeptemberében kirobbant a válság, ami ugyan drasztikusan visszavetette az ingatlanpiaci tranzakciókat, ezzel szemben cégünk üzleti teljesítménye nem esett vissza.  A Duna House a kedvezőtlen piac ellenére is növelni tudta az általa bonyolított tranzakciók számát!

Ezt az is igazolja, hogy Gergőnek 2009-ben sikerült megnyitnia első franchise irodáját a Bécsi úton a III. kerületben.

2010-ben megkezdődött a nemzetközi terjeszkedés, melynek keretében Csehországban elindult az ingatlanközvetítői tevékenység. Ugyan ebben az évben járunk, amikor Gergő is elkezdett terjeszkedni megnyitotta következő irodáját a József körúton a Rákóczi térnél. Érdekesség, hogy értékesítői pályáját is ebben az irodában kezdte, illetve irodavezető is itt volt így a csapat már közel állt szívéhez.

 Az elért sikerek Gergő töretlen motivációjának és üzleti szemléletének köszönhetőek. Folyamatosan kereste az előrelépési lehetőségeket és a megkapott esélyekből mindig a legtöbbet hozta ki. Így jutottunk el odáig, hogy 2012-ben megnyitottuk a Nagy Lajos király úti irodánkat.

 Cégünk 2014 októberében egy új franchise-t indított el SMART Ingatlan néven. A SMART Ingatlan többek között a kisméretű ingatlanközvetítő irodák számára kínál csatlakozási lehetőséget a Cégcsoport rendszeréhez.

2016-ban járunk, amikor is a meglévő irodáinkban a csapat létszáma kiteljesedett. Ekkor újabb irodanyitásra adtuk fejünket, így „született” meg a Baross utcai helyszínünk.  Bővülő irodáink száma és az egyre jobban növekvő csapatunk a folyamatosan elért sikereinknek köszönhető. Szoros, mindennapos együttműködésben dolgozunk csapatunk MINDEN tagjával.

2017-ben pedig megnyitotta kapuit jelenlegi legfiatalabb irodánk a Gogol utcában, a XIII. kerületben.

És, hogy hogyan jutottunk el idáig? EGYÜTT! Ösztönözzük egymást és merünk nagyot álmodni! Segítünk egymásnak, hogy az álmokból célok legyenek, s mindent meg is teremtünk ahhoz, hogy álmaink valósággá váljanak!

 Nem hiszed? 😀 Olvasd el személyes történeteinket:

Karrier program

A hozzászólások le lettek tiltva.