Most már tényleg itt a tavasz a nyakunkon és a jó idő is remélhetőleg! Itt az ideje formába hozni az erkélyünket! Attól, mert kicsi, még lehet stílusos, lehet szép, hívogató, kényelmes – a saját kis szigetünk, akár még a zajos város forgatagában is. 

Abban nyilván mindannyian egyet értünk, hogy akármilyen ici-pici erkélyünk is van, jó hogy van 🙂 Nézzünk pár ötletet az ilyen kisebb “problémásabb” erkélyekhez:

Ha kicsi az erkély, sok-sok zöld, egy szőnyeg, egy párna, és egy kis lerakó felület, és máris van kedved kiülni olvasni. Kis balkonoknál azt javasolnám, ha a korlát áttört, hogy a növényeket kifelé akasszátok fel a korlátra, így a zöld hatás megvan, mégsem vesz el helyet. De ha nagyon kicsi, egy jó szivacs és néhány párna is elég a boldogsághoz.

Szuper egyszerű kiegészítőkel még hangulatosabb lehet az erkélyed:

 

Ha nagyon hosszú az erkély jó,ha optikailag próbáljuk lerövidíteni. Ilyen célt szolgálnak a keresztben az erkély végén letett padok, sőt erre a hatásra ráerősíthetünk keresztben csíkos szőnyeggel, vagy diagonálban fektetett deszkázattal.

Ne féljetek felhasználni például a létrát. Kisebb lakásokban mindig problémásabb az elhelyezése, de tavasztól erre is van egy szuper megoldásunk:

 

Forrás: pinterest.com

További cikkek:

A fonyódi nyaralók ára még a pesti lakásokét is verheti

 

A hozzászólások le lettek tiltva.