Pusztai HenriettPusztai Henriett – Briliáns fokozatú értékesítő – Baross utca

Briliáns fokozatú értékesítő vagyok Magyarország piacvezető hálózatában a Duna House –nál 2012 óta. Előtte krupié és inspector voltam a kaszinó iparban (élő kaszinó). Sokat éjszakáztam, s 10 év után úgy gondoltam elég lesz, köszönöm, vágjunk bele az életmód váltásba.„Fellapoztam a google-t” és az első amit kidobott: „Értékesítőket keresnek egy Duna House irodába…” Nem tudtam mi vár rám, de bátran ugrottam bele, s már több, mint 4 éve sikeres értékesítő vagyok.Eleinte nehézség volt, hogy nem egy olyan munkahelyre megyek be, ahova műszak elején becsekkolok, aztán műszak végén ki, s megmondják mikor mit csináljak. Itt máshogy mennek a dolgok. Te osztod be az idődet, de ha azt nem tartalmasan töltöd, akkor nem lesz eredmény. Önuralom szükséges. Magadat kell irányítani, de megéri, s a sikereid folyamatosan emelik önbizalmadat a szakmában, s így épül fel a karriered.

Akik bizonytalanok abban, hogy erre a szakmára hajtsák a fejüket, azoknak a következő idézetet szánom:

„ Ha olyasmit akarunk csinálni ebben a világban, aminek értelme van, nem vacoghatunk a folyó parton, s töprenghetünk azon, milyen hideg van, s milyen veszélyes minden, hanem be kell ugranunk a vízbe, s át kell verekednünk magunkat azon, ami jön.” Napoleon Hill

Rengeteg kihívással találkozunk út közben, de az eredményre koncentrálva, mindent sikerre vihetünk. Merjetek kilépni a mókuskerékből!