Junior II. értékesítő – József körút

 

Szia! Először is, engedd meg, hogy gratuláljak Neked, mivel megtetted az első lépést egy új életforma, egy új lehetőség irányába és el kezdted „felmérni” a terepet 🙂  Magamról pár szóban annyit, hogy elindultam egy úton, megszereztem pár diplomát, de egyik se váltotta be a hozzá fűzött reményeket, hogy az egyetemek díjairól ne is beszéljek. 2016-ban egy barát útján ismerkedtem meg mostani vezetőmmel, mondhatom barátommal Olivérrel, aki egy gyors egyeztetést követően azonnal pályára állított.

Mivel mindig szerettem emberekkel együtt dolgozni, új kapcsolatokat kialakítani, ezért ideális lehetőség volt számomra. A három napos tanfolyam intenzív volt, de minden percét élveztem és alig vártam, hogy el kezdhessem aktívan a munkát. Az első pár hónap ismerkedés volt a kollégákkal, rendszerrel, mondhatni „betanulás”, mindez viszont pozitív értelemben, mivel mindenki nagyon segítőkészen áll hozzá az új kollégákhoz. Végül is, egyszer mindenki elkezdte valahol. Egy szó, mint száz, tudom, hogy jókor vagyok jó helyen és az állhatatos munkának meg lesz a gyümölcse.

Ha egy több, mint három évtizedes szakmai múlttal rendelkező csapathoz akarsz tartozni, ahol nem a problémára, hanem a megoldásra koncentrálnak, akkor köztünk a helyed! Bízom benne, hogy Téged is csapatunk tagjaként üdvözölhetünk egyszer!