Szabó Melinda – Junior I. értékesítő – Baross utca

Miért döntöttél a nyílt napunk mellett?

Kíváncsiságból mentem a nyílt napra. Mindig is vonzott az önálló életvitel és megláttam a lehetőségben a potenciált.

Milyen hasznos, érdekes információkkal gazdagodtál?

Az ingatlanpiac jelenlegi állásával, az ingatlanértékesítő szakmával és a Duna House működésével kapcsolatban hallottam érdekes információkat. Teljes körű és lényegre törő előadásban lehetett részünk.

Mi tetszett a leginkább az előadás folyamán?

Tetszett a közvetlenség, a jól szervezettség, a vendégekre nagyon jól odafigyeltetek, ugyan ezt tapasztaltam az irodában is, így jól is éreztem magam köztetek. Az is kifejezetten szimpatikus volt számomra, hogy az interjú után visszajelzést adtatok, ezt a legtöbb helyen elintézik egy felvettük vagy nem vettükkel.

Végül miért döntöttél mellettünk?

Azért döntöttem mellettetek, mert egy nagyon jól szervezett és jól működőek az irodáitok. Gergőt és Erikát nagyon jó vezetőnek tartom. Valamint a DH rendszere kezdőként biztonságot ad és segít, hogy jó ingatlanértékesítővé váljon az, aki igazán akarja. A képzésen Szilvi előadásai is nagyon tetszenek, kiváló trénernek tartom.

 

 

Gyáfrás Marcell – Junior I. értékesítő – Baross utca

Miért döntöttél a nyílt napunk mellett?

Egy ismerősöm jelentkezésén keresztül szereztem tudomást a facebookon a nyílt napról. Mivel előzetesen is gondolkodtam közvetítői tevékenységen, kíváncsi voltam milyen információkat hallhatok egy nyílt nap alkalmával. Teljesen nyitott és bizakodó voltam a nyílt nappal kapcsolatban és úgy érzem, jól döntöttem!

Milyen hasznos, érdekes információkkal gazdagodtál?

Például azzal, hogy a közvetítési tevékenység mellett számos egyéb lehetőség kínálkozik arra, hogy minél szélesebb körű szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleink részére. Az ingatlanközvetítés egy igazán szerteágazó és összetett tevékenység. Ezeket az információkat úgy érzem sose tudtam volna meg, ha nem megyek el a nyílt napra.

Mi tetszett a leginkább az előadás folyamán?

Széleskörűen, mégis lényegre törően lett bemutatva a cégcsoport is, ahogy a lehetőségek is ebben a szakmában.

Kinek ajánlanád a nyílt napunkat?

Mindenképp olyan személyiségű embereknek, aki érdeklődnek az értékesítés világa iránt és nem riadnak vissza az önállóságtól és attól, hogy emberekkel foglalkozzon nap, mint nap.

Végül miért döntöttél mellettünk?

Szimpatikus számomra a képviselt értékrend és a társaság is. Emellett szeretném kipróbálni magamat egy teljesen új környezetben. Szeretem a kihívásokat és az önállóságot.

Hogyan érzed magadat közöttünk?

Eddig nincs okom panaszra 🙂 A társaim teljes mértékben segítőkészek és támogatóak. Szeretek itt dolgozni.

A hozzászólások le lettek tiltva.