Irodánk története 2009-re nyúlik vissza, amikor is Gergő (Franchise partner) elindította cégünket. Azóta fejlődünk és haladunk előre utunkon. Csapatunk igen színes, van aki vendéglátásból, van aki hajóról, aki saját vállalkozását feladva és van aki multi cégtől érkezett hozzánk. Nálunk folyamatos a nyüzsgés, sokszínűségünkkel izgalmassá tesszük hétköznapjainkat, akár egy közös házi gulyásos ebéddel vagy egy nehezen induló reggelen egy kis újhullámos kávékészítéssel. Csapatunk különlegessége, hogy irodánkban Prime-os kolléga is tevékenykedik, aki kifejezetten a Budapesti luxusingatlanokra specializálódott. Érdekel, hogyan dolgozunk?

Csapatban dolgozunkteam-1578041

Az ingatlanközvetítő nem magányos farkas! Legalább is nálunk biztosan nem az. Egy motivált és motiváló csapat tagjaként segítjük egymást a mindennapi munkánk során, mind az irodai, mind a hálózat erejének kiaknázásával.

 

Álmokat valósítunk meg

person-1245959_1280

Ösztönözzük a munkatársainkat, hogy merjenek nagyot álmodni, segítünk, hogy az álmokból célok legyenek, s mindent meg is adunk ahhoz, hogy az álmaik valósággá is váljanak! Ügyfeleink álmai számunkra nem csak feladat, hanem megvalósítandó célkitűzés.

 

workspace-766045

Átadjuk a tapasztalatot

Tudjuk nem elég a legjobbnak lenni, annak is kell maradni! Hiszünk a folyamatos képzés szükségességében, a mentorálás erejében, a személyes coaching adta lehetőségekben, s ezeket gyakoroljuk is.

 

steps-1081909_1280Folyamatosan fejlődünk

Sikereink arra ösztönöznek minket, hogy lehetőséget biztosítsunk másoknak is céljaik megvalósításához, akár csapatunk tagjaként, akár új leendő irodáinkban kollégaként, vagy vezetőként.

 

Jelentkezem!

Érdekel, hogy kikkel dolgoznál együtt? Akkor kattints:

Örökös tag

Értékesítő

Irodai értékesítési vezető